Udruženje Srbija u Pokretu organizovala događaj pod nazivom „Sajam umetnosti“. 

Na platou Doma kulture u okviru kampanje #uimekulture, udruženje Srbija u Pokretu je organizovalo događaj pod nazivom „Sajam umetnosti“.

Kampanja #uimekulture ima za cilj promovisanje i zalaganje za veću zastupljenost kulturnog sadržaja na nacionalnim frekvencijama.

Što se tiče samog “Sajma umetnosti” naši sugrađani su imali priliku da vide izložbu radova mladih i neafirmisanih slikara i fotografa, a atmosferu je upotpunio solo na gitari Mile Marić.

“ Svesni smo da kultura u našoj zemlji nije na baš nekom zavidnom nivou i da je odavno izgubila pravac, smatramo da je potrebno više kulturnog sadržaja posebno na televiziji sa nacionalnom ferkvencijom , jer definitivno postoji mnogo mladih ljudi koji bi mogli da pokažu svoju kreativnost I talente samo ukoliko im se pruži više prostora za to, a mi smo i više nego spremni da se borimo“ rekao je PR Asistent UG “Srbija u Pokretu” Aleksandar Đorđević.

Udruženje “Srbija u pokretu” osnovano je 2009. godine sa idejom da osnaži, motiviše i ohrabri pojedince da aktivno i udruženo učestvuju u kreiranju kvalitetnijeg života u Srbiji.

U proteklih devet godina realizovano je preko 10 nacionalnih i više od 20 lokalnih kampanja i tom prilikom obučili smo preko 2000 građana iz preko 10 gradova Srbije.

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.