Тradicionalnа manifestacijа ‚‚Ulica dečijeg osmeha“

U saradnji sa dečijom ustanovom ‚‚Bambi“, osnovnim školama borske opštine, udruženjem za decu sa posebnim potrebama ,,Mozaik“, školom za osnovno i srednje obrazovanje ‚‚Vidovdan“ i ove godine Ustanova ‚‚Centar za kulturu opštine Bor“ organizuje, u okviru novogodišnjih praznika sad već tradicionalnu manifestaciju ‚‚Ulica dečijeg osmeha“.

Program se održava u ulici Moše Pijade, na platou Doma kulture 25. decembra u vremenu od 11 do 14 sati. 

Ova, osma po redu manifestacija, okuplja veliki broj dece, kako predškolskog tako i školskog uzrasta. Njihova kreativnost i maštovitost u izradi radova privlači i veliku pažnju naših sugrađana, jer su svi radovi izloženi na štandovima u glavnoj ulici u Boru i imaju prodajni karakter.

Sav prikupljeni novac pripada onima koji su pravili radove. Stoga je odlučeno da se i dodela nagrada najboljima održi u 13 sati ispred poslastičarnice „Pelivan“, gde će biti postavljeno naše ozvučenje.

Tema literarnog rada za ovu godinu je „Zašto se smeškam kada vidim Sneška“. Likovni radovi, kao i  čestitke, kape, ukrasi i ostalo, treba da budu po slobodnom izboru učesnika manifestacije. 

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.