Sve za ljubav svoje žene

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

povkopbor909

Bor, 19.maj 2009. Preuzeto: MONDO

Gotovo tri časa, policajci i vatrogasci su u ponedeljak iz ambisa starog, napuštenog površinskog kopa Rudnika bakra “Bor”, dubokog oko 1.000 metara, izvlačili jednog čoveka. Po mrklom mraku, koristeći samo svetlost baterijskih lampi, u tome su, rizikujući sopstvene živote, na kraju, uz nadljudske napore, nekako i uspeli, pišu „Novosti“.

Kako se ispostavilo, čovek, koji živi u oronulim zgradama na samoj ivici kopa i čije se ime ne navodi, u ponedeljak se oko 19 časova posvađao sa suprugom, koja mu je kazala da ide da skoči u ambis, “jer više ovako ne može da živi”. Muž joj je na to nehajno odgovorio “pa, idi i ubij se”, nakon čega je žena izašla iz kuće.

Međutim, kako se posle nekoliko sati nije vratila, muž je krenuo da je traži. Po mrklom mraku, sa ivice kopa, od siluete, koja je bila oko 150 metara dalje na od vrha litice, pričinilo mu se da je telo njegove supruge. Ne razmišljajući, čovek je krenuo u grotlo kopa, ali kada je stigao do cilja uverio se da nije u pitanju telo njegove supruge, već staro, izlokano bure koje je neko bacio u ambis.

Ali, tek tada je nastao problem, jer čovek, zbog rastresitog tla i okomitih litica nije mogao da se vrati nazad! Srećom, kod sebe je imao mobilni telefon.
Pozvao je policiju, čije su patrole, pojačane vatrogascima, ubrzo stigle na lice mesta i nezadovoljnog muža, ipak, uspele da izvuku iz ambisa.

Tek kada se našao na sigurnom, čovek je ispričao šta se desilo. Odmah je usledila potraga za njegovom suprugom, sve dok se jedan od policajaca nije dosetio da odu do kuće. Tamo su zatekli suprugu koja je sedela za stolom. Kako je objasnila, nije ni imala nameru da se ubije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.