Šesti građanski protest: Branislav Lečić u Zaječaru, Dragan Gulić u Boru!

U Boru i Zaječaru večeras će se u 18 časova, održati šesta protestna šetnja po radu.

Na protestu u Zaječaru narodu će se obratiti glumac Branislav Lečić. Trasa šetnje biće skraćena i fokusiraće se u užem centru grada kako bi se na kraju stiglo do opštinske zgrade.

„Moj sledeći korak je širenje svetla i rasterivanje crnih vrana, paljenje baklji po Srbiji, artikulacija volje za pobedom demokratije u Srbiji, kaže za Danas poznati glumac Branislav Lečić, najavljujući protest „Jedan od pet miliona“, koji se sutra večeras u Zaječaru.

„Pre osam godina, tačnije 2011, tačno kada mi se rodio drugi sin Lav, zajedno sa grupom istomišljenika formirao sam građansko udruženje „Narodni pokret Peti oktobar“, sa jasnom porukom koju šaljem i danas da posao 5. oktobra nije završen i da je vreme da se sada konačno taj presudni posao za Srbiju uradi“, poručuje Lečić.

Šesti po redu građanski protest biće održan večaras u Boru sa na platou Doma kulture.

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Nakon obraćanja novinara Dragana Gulića, krenuće se u šetnju ulicama Moše Pijade, Đorđa Vajferta, Šistekovom, Đure Đakovića, Albanskih Spomenica, 3. Oktobar, Đorđa Andrejevića Kuna, 7. Juli, Nikole Pašića i ponovo ulicom Moše Pijade do Doma kulture.

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.