ROCK & ICE TRIATLON

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

triatlon borsko jezero

Trka Rock & Ice Triatlon predstavlja prvenstvo Srbije u olimpijskom triatlonu koje će se održati 04. avgusta 2013. godine sa početkom u 9h na Borskom jezeru.

Pored trke na olimpijskoj distanci (1.5 km plivanje, 40 km biciklizam, 10 km trčanje), održaće se i trka u sprint triatlonu na duplo kraćoj distanci (0.75 km plivanje, 20 km biciklizam, 5 km trčanje), kao i dečja akvatlon trka (200 m plivanje, 1000 m trčanje).

Plivački segment održaće se u čistoj vodi Borskog jezera, biciklistički segment na asfaltnom putu Borsko jezero – Dubašnica a trkački segment na zemljano-asfaltnoj stazi na platou ispred hotela „Jezero“ na Borskom jezeru.

Promoter trke je poznato TV lice i veliki zaljubljenik u triatlon Ivan Zeljković, koji će se i takmičiti u sprint trci.  Organizator trke je klub ekstremnih sportova „Rock & Ice“ iz Bora.
Rock & Ice triatlon 2013 – Staza

Plivački segment

Start i cilj plivačkog segmenta nalaze se na plaži hotela “Jezero”. Plivanje se odvija u Borskom jezeru.

Biciklistički segment
Start i cilj biciklističkog segmenta nalaze se na košarkaškom terenu na platou ispred hotela “Jezero”. Biciklistički segment odvija se asfaltnim putem prema Dubašnici.

Trkački segment
Start i cilj trkačkog segmenta nalaze se kod košarkaškog terena na platou ispred hotela “Jezero”. Trkački segment odvija se zemljano-asfaltnom stazom kod hotela “Jezero”.

Kako se prijaviti?
Prijavu možete poslati putem forme na zvaničnom sajtu trke ili mejlom na triatlonbor@gmail.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%