„Robne kuće Beograd“ ponovo u Boru

0 0
Read Time:2 Minute, 42 Second

Posle dugogodišnje pauze, modernizovana „Robna kuća Beograd“ su danas 16. decembra otvorile u Boru svoj prvi objekat u Istočnoj Srbiji. Bor je posle Beograda i Kragujevca tako treći grad u Srbiji u kojem je objekat otvoren i u koji je jedan od najvećih nacionalnih brendova vraćen.

Robna kuća Beograd u Boru ima tri etaže, ukupne povržine od 4.180 metara kvadratnih, od čega je trgovinski prostor oko 3.700 metara kvadratnih. Kompletirani su suteren gde je supermarket iz trgovinskog lanca „Familija marketa“, i prizemlje gde su domaći i strani brendovi kozmetike i aksesoara, muške i ženske odeće,  trikotaža, sportska odeća i obuća, … Na prvom spratu nalaze se dečije igračke, a uskoro će sadržaj biti dopunjen i novim brendovima. Između ostalih, tu su GLAMOUR parfimerije, italijanski brend čarapa i rublja CALZEDONIA, engleski brend muške, ženske i dečije odeće i aksesoara PEACOCKS, ( koji je pre samo mesec dana otvorio svoj prvi trgovinski objekat ),  trikotaža i konfekcija TODOR, prodajni lanac sportske opreme CARVEL, igračke TOYLAND, obuće OFFICE SHOES ….

U renoviranje i modernizaciju robne kuće u Boru je uloženo 1.5 miliona evra, čime je obezbeđena funkcionalna organizacija i fleksibilnost prostora, koji se lako prilagođava potrebama korisnika i i savremenih poslovnih trendova. U punom kapacitetu „Robna kuća Beograd“ u Boru omogućiće blizu 100 novih radnih mesta u trgovinskoj i pratećim delatnostima.

Za one koji možda ne znaju evo malog podsećanja. Na aukciji za prodaju preduzeća u stečaju „Robne kuće Beograd“ u oktobru 2007. godine pobedila je firma „Verano motors“, koja je u zakonskom roku sa svojim grčkim partnerom, MARFIN INVESTMENT – GROUP (MIG), uplatila izlicitiranu sumu od 360 miliona evra. Širom Srbije kompanija ima 34 trgovinksa objekta, ukupne površine od oko 220.000 metara kvadratnih. „Robne kuće Beograd“ za razliku od predhodnog perioda osnovnu delatnost nije samo u trgovini već se uglavnom bazira na izdavanje u zakup trgovinskog prostora, domaćim i stranim kompanijama, čija je delatnost maloprodaja.

Današnje svečano otvaranje svojim prisustvom uveličali su Viktor Troicki, Srđan Đokovič i čelne ličnosti „Robih kuča Beograd“, Nebojša Ćirić, državni sekretar u Ministarstvu ekonomije, kao i rukovodstvo Rudarsko topioničarskog basena Bor na čelu sa generalnim direktorom Blagojem Spaskovskim sa saradnicima a na upriličenoj svečanosti  Viktor Troicki je proglašen zaštitnim likom brenda „Robnih kuća Beograd“ i inaugurisan u počasnog građanina grada Bora, na oduševljenje prisutnih. Po rečima prisutnih gostiju iz Beograda već od proleća u planu je otvaranje škole tenisa koja će nositi ime Viktora Troickog, uz malo podsećanje da je grad Bor još u „vreme Francuza“ (pre drugog svetskoh rata)  jedini u Srbiji imao izgrađene teniske terene.

Viktor je privukao veliki broj posetilaca, delio je majice i potpisivao teniske loptice trudeći se da svima izađe u susret i pored velike gužve koja je izazvana velikom popularnošću ove teniske super zvezde.

Izuzetno dobro organizovana promocija i svečanost otvaranja objekta koju ni snežne mećava nije mogla da poremeti, zbog opravdanog kašnjenja gostiju iz Beograda daje nam za pravo da od „Robnih kuća Beograd“ očekujemo kao i pre, pristupačne cene, vrhunsku uslugu i kvalitetnu robu što po svemu viđenom neće nikako izostati.

Sve što možda nismo pomenuli a trebalo je,  naći ćete ili saznati u samom objektu od ljubaznog osoblja u centru grada, a mi na kraju u prilogu, sve izrečeno dokumentujemo zapisima sa lica mesta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “„Robne kuće Beograd“ ponovo u Boru

  1. Ipak Bor neće ostati “ rupa “ kako je većina mislila. Iz kog razloga bi se onda iz dana u dan otvarale nove firme i ulepšavao grad. Bor ima svoju budućnost i to vrlo lepu. To su konačno svi shvatili.

  2. Nena je podpuno upravu kad kaže da Bor nije rupa,i zaista nije jer evo ona kao pripadnik SNS-a veliča dela a možda i najvećprevare jedne političke opcije koja pokušava dapred nastupajuće izbore na svim nivoima uhvati poslednji vagonsa zadnjim stepenikom na njemu.Meni ovosve liči na 99/2000 godinu kada je SPS na sve moguće načine nastojao da animira građane Srbije da još jednom glasaju za njega-zasićenje tržišta u to vreme je učinilo svoje prosto rečeno sa svim tim ustupcima što su činili 99/2000 godine budućim biračima izazvalo je samo kontra produktivno delovanje na birače i glasalisu za tadašnji DOS.Gledajući sada ova dešavanja u Boru a da su pojedini sadašnji akteri svih političkih dešavanja u Boru vrlo dobro poznati ne samo u Boru nego i u celoj Srbiji po svojim delima iz godina dok je vlast u Srbiji sprovodio pokojni Slobodan Milošević nešto mi se čini da će i ovi što sada vladaju u Boru isto proći kao i prošli put a možda i gore od toga sada ih je neko pono vo oži nveo iz političkog mrtvila a posle ove euforije koja se sada vidi na svakom koraku više zaista neće biti te sile koja će ih ponovo vratiti u poziciju vlasti i svega ovoga što danas možemo da vidimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.