Raspisan konkurs za policijsku obuku

0 0
Read Time:48 Second

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je 26. januara 2018. godine konkurs za upis 250 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

Konkurs je raspisan za potrebe policijskih uprava u: Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Subotici, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Kikindi,  Užicu, Kragujevcu, Kruševcu, Jagodini, Somboru, Zrenjaninu, Čačku, Zaječaru i Valjevu.

Za obuku mogu da se prijave lica od 18 do 24 godine starosti, koja su državljani Republike Srbije i imaju najmanje pet godina prebivalište u Srbiji, odnosno najmanje godinu dana na teritoriji organizacione jedinice MUP-a gde konkurišu.

Polaznik koji uspešno završi osnovnu policijsku obuku dobija uverenje i stiče mogućnost zasnivanja radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova u svojstvu pripravnika za policijskog službenika, navodi se u saopštenju.

Prijava na konkurs podnosi se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa, policijskoj upravi /stanici po mestu prebivališta kandidata.

Detaljnije informacije o uslovima i načinu prijave mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.