Predstavljanje turističke ponude Bora na Avali

Ulogu domaćina na platou ispod tri kraka tornja u nedelju, 26. maja, preuzeće Turistička organizacija „Bor“, koja će u saradnji sa partnerima od 10 do 18 sati, posetiocima tornja, izletnicima i medijima predstaviti grad Bor.

Za ovu priliku pripremljen je bogat kulturno-umetnički program, desetak izlagača na etno-tezgama i muzejska izložbena postavka.

Nosioci programa predstavljanja grada Bora će pored Turističke organizacije „Bor“ biti: Centar za kulturu grada Bora, Muzej rudarstva i metalurgije, Udruženje „Primovara“ iz Zlota i pojedinci izlagači na etno-tezgama.

Manifestacije kojima se predstavlja kulturno-istorijsko nasleđe, i  izletnički prostor kao što je Avalski kompleks tornja mnogo znače u promociji turizma jednog kraja.

U sezoni od aprila do oktobra, posetioci na Avali uživaju u besplatnim koncertima, predstavama i ostalim kulturno-umetničkim programima na letnjoj pozornici.

Važno je napomenuti da je korišćenje svih resursa- etno tezgi, kompletno opremljene bine, prostora muzeja i sportskih terena potpuno besplatno za promotere opština i gradova- organizatore događaja, te da su svi sadržaji  besplatni za posetioce.

Share Button

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.