Poziv: „FRKA u Domu omladine!“


Dragan Ristić – Kal i Romski kulturni centar, pozivaju vas na četvrti po redu Festival romske kulture i aktivizma, FRKA#4, koja će se održati 27.decembra u sali Amerikana Doma omladine.

Romski kulturni centar je u saradnji sa Koordinacionim telom za praćenje realizcije strategije za socijalno uklučivanje Roma I Romkinja, Projekta Nemačke razvojne saradnje, Kancelarije za ljudska i manjinska prava, Ministarstvom kulture, Organizacije za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora pripremio zanimljiv i autentičan program za sve posetioce.

Program počinje od 18h održavanjem okruglog stola na temu, socijalno preduzetništvo sa posebnim akcentom na žene Romkinje.

Koncert počinje u 20h nastupom grupe KAL. Potom će nastupiti orkestar Gipsy Rhapsody kojeg predvodi Perica Vasić, violinista Narodnog orkestra RTS-a sa kojim će Željko Vasić,Tanja Banjanin i Ivan Kurtić
izvesti nekoliko numera na romskom jeziku.

Tokom celog koncerta, VJ Jelena Rubil će puštati posebno montirane kratke filmove, fotografije i video poruke u kojima se pojavljuju: Radmila Đurić, Ivan Bekjarev i druge ličnosti iz javnog života Srbije.

Prijave na: frkafest@gmail.com

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.