U ponedeljak na Borskom jezeru Evropsko prvenstvo u Snookeru

0 0
Read Time:57 Second

BOR, (IST Media) U hotelu “Jezero” na Borskom jezeru, u toku su završne pripreme uoči Evropskog prvenstva u snooker (snuker) bilijaru, na kome će od 18. do 28. marta, u četiri kategorije, učestvovati 208 takmičara iz  trideset evropskih država.

sudija-Michaela-Tabb

Pored srpskih takmičara, za titulu najboljih u svojim kategorijama takmičiće se igrači iz Austrije, Belorusije, Finske, Mađarske, Irske, Poljske, Rumunije, Rusije, Škotske i Slovačke.

U Bor će doputovati i snuker igrači iz Nemačke, Belgije, Grčke, Francuske, Hrvatske, Ukraine, Bugarske, Švajcarske, Velsa, Engleske, Irske, Izraela, Litvanije, Malte, Holandije, Portugala, Švedske, Češke i Islanda.

U toku je postavljanje stolava i posebne rasvete, u čemu učestvuje tim stručnjaka iz Snuker asocijacije Srbije.

U dve sale na prvom spratu hotela biće postavljeno 16 stolova, a najzanimljivije mečeve publika će moći da prati putem video bimova.

Prvih pet dana, na programu jejuniorsko amatersko prvenstvotakmičara do 21 godine  a finale je predviđeno za 22. mart. Od 23. marta počinju timska takmičenja u tri kategorije. Ekipno takmičenje žena, veterana i tima seniora. Finala u sve tri kategorije na programu su 28. marta. Interesantno je da će u ekipnom takmičenju i Bor, kao domaćin, imati svoj tim.

pročitaj više >> 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%