Pomoć maloj Jovani Ignjatović

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
c.krst1610
Autor: Slađana Bogdanović
U Boru je 16. oktobra 2009.god. sa početkom u 13 časova Povereništvo Crvenog krsta održalo u svojim prostorijama Konferenciju za medije.
U toku je humanitarna akcije „Pomoć maloj Jovani Ignjatović“ koja je teško bolesna i za čije lečenje u inostranstvu je potrebno oko pet hiljada eura. Samom objavom putem sredstava informisanja, dosta njih, što pravnih što fizičkih lica se odazvalo i novčano pomoglo.Do sada je prikupljeno preko hiljadu eura a najviše je dao menadžer RTB-a Bor kao i vlasnici srednjih preduzeća „Albo“, „Bortravel“, „Stilos“ i „Antić“.
Povereništvo Crvenog krsta Bor upozorava gradjane Bora, da su se u gradu pojavile grupe ljudi koji pod okriljem ove akcije, prikuplja dobrovoljni prilog od gradjana i da gradjani znaju, da osim Povereništva Crvenog krsta niko nije ovlašćen za to.
Mala Jovana Ignjatović boluje od Encepalitisa – virusne upale mozga i ukoliko se do 21. oktobra ove godine, kada je zakazana operacija, ne prikupe potrebna sredstva postoji opravdana bojazan u ishod bolesti i oporavak.
Osim ove akcije, Povereništvo Crvenog krsta je u saradnji sa „Zavodom za transfuziju krvi“ iz Beograda organizovalo od 7.-9. oktobra humanitarnu akciju dobrovoljnog prikupljanja krvi u srednjim školama.
Odaziv srednjoškolaca je bio izuzetan i to od 142 prijavljena učenika, učestvovalo je ukupno 117 a od toga je 38 učenica podržalo ovu akciju. Tim povodom Poveriništvo Crvenog krsta se zahvaljuje učenicima i njihovim profesorima na ovako humanom činu.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.