Otvoren Turistički informativni centar i suvenirnica

U sklopu poslovnog prostora Turističke organizacije “Bor” počeli su sa radom Turistički informativni centar i novoopremljena suvenirnica.

Turistički informativni  centar će predstavljati mesto u kome će se turistima koji dolaze u Bor  pružati potrebne informacije, kako bi se lakše snašli i posetili  lokalitete koji zavređuju njihovu pažnju, informacije o smeštajnim kapacitetima, aktuelnim dešavanjima u gradu, ugostiteljskim objektima i njihovoj ponudi…

Pored pružanja informacija neophodnih turistima,oni će imati mogućnost da dobiju  promotivne materijale o sveukupnim  turističkim potencijalima u borskoj opštini i svim drugim vrednostima kojima ovo područje obiluje.

Suveniri kao nezaobilazni segment dopune postojeće turističke ponude, predstavljaju simbole lokalnog identiteta i svojevrsne promotere imidža određenog lokaliteta, turističkog mesta ili čitave turističke destinacije.

Svečano otvaranje i upoznavanje šire javnosti putem medija sa funkcijom i ulogom TIC-a i suvenirnice, Turistička organizacija “Bor”, će upriličiti u  utorak, 1. avgusta  2017. godine, u 12.00 časova na adresi Moše Pijade broj 19.

 

Izvor: TO Bor

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.