Oglasio se sveštenik iz Bora – Sada sam saznao ’’cenu’’ batinjanja tuđe dece – 20 hiljada dinara (VIDEO)

M. R. (62) iz Bora je osuđena na novčanu kaznu od 20 hiljada dinara zato što je pretukla dvojicu dečaka starih deset godina.

Sveštenik Milenko Bajić iz Bora, otac jednog od dečaka koje je šamarala M. R, kaže da deca nisu pravila nered po zgradi.

Foto: Printskrin

Kako “Novosti” prenose, deca su u junu ušla u lift jedne stabene zgrade u ulici Albanskih spomenica i greškom se dovezla na deveti umesto deseti sprat. U tom trenutku žena izlazi iz stana pored i počinje da ih šamara, što je zabeležila sigurnosna kamera.

M. R. je povodom incidenta izjavila da joj je smetala buka i da bi ponovo isto postupila.

Roditelji dece su nakon presude pred Prekršajnim sudom najavili podnošenje prrivatnih krivičnih prijava protiv žene koja im je napala decu.

Jedan od dečaka, koga je M. R. iz Bora išamarala u hodniku stambene zgrade, je sin Milenka Bajića, sveštenika u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, koji službuje u ovdašnjem hramu Svetog Đorđa.

Predugo sam ćutao, više neću – kaže otac Milenko. – Predugo moje dete trpi. Više neće. Tog 16. juna ove godine mog sina i njegovog druga napala je predsednica zgrade u koju su deca ušla kako bi pozvali svog druga iz razreda, a koji živi u toj zgradi, da izađe da se igra

Sveštenik Milenko kaže da njegov sin ne nosi mobilni telefon, kao i da su deca promašila sprat.

„Kada su nanovo izašli iz lifta M. R. ih je fizički napala“ – navodi otac Milenko. – Deca nisu pravila nered po zgradi, o čemu postoje svedoci.

On kaže da je M. R. već nakon tri dana bila na liturgiji povodom susreta moje generacije iz Bogoslovije i, iako je znala čije je dete udarila, nije pokazala želju da se izvini. 

„Ja tada nisam znao da je ona napasnik – dodaje sveštenik. Snimak sam dobio 9.7.2019. ali nisam smeo da ga objavljujem sve dok se ne završi proces.“

Otac Milenko kaže da ga je M. R. srela mesec dana nakon incidenta, da mu se unela u lice i nazvala mu Boga, ali i, ističe, da mu je Gospod dao smirenja i trpljenja.

Sada sam saznao ’’cenu’’ batinjanja tuđe dece – 20 hiljada dinarau državnu kasu – završava sveštenik.

Izvor: Novosti

Pogledajte još Više od autora

2 Comments

  1. Snezana says

    Kakav sud za takve babe ….nema tu suda samo batine…

  2. Radosav says

    Psihopate u ludnicu a ne među narod! Ovoj propaloj državi i razbojničkoj vlasti jedino je bitno da uzme pare i stavi ih sebi u džep. I šta sad, problem rešen sa 180 evra? Fuj!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.