Očuh podvodio maloletnu pastorku za 100 evra!

Devojčica B. V. (15) iz negotinskog sela Aleksandrovac skupila je hrabrost da ode u negotinsku policiju i ispriča kakvu je seksualnu torturu preživela u proteklih pet godina. Nju je očuh primoravao na seks i podvodio ju je klijentu iz Zaječara, kome je svaki seksualni odnos naplaćivao 100 evra.

Očuh Ljubiša K. (71) saslušan je u petak uveče u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana u zatvoru u Negotinu.
– Osumnjičeni Ljubiša K. je posle hapšenja izjavio policiji da je pastorka sve izmislila! Međutim, prilikom saslušanja u tužilaštvu se branio ćutanjem. Nije ni reč želeo da kaže – kaže izvor iz istrage.

Viši sud je odredio pritvor do 30 dana i muškarcu iz okoline Zaječara, koji je, prema devojčicinim rečima, bio klijent njenog očuha.

– On je u policiji sve negirao, ali je u tužilaštvu priznao da mu je starac podvodio devojčicu! Rekao je da mu je Ljubiša prodavao telo maloletne devojčice za debele pare – otkriva sagovornik.

U Višem javnom tužilaštvu u Negotinu danas treba da budu saslušane majka i devojčica.

– Majka je u policiji negirala optužbe svoje ćerke, tvrdeći da ništa nije primetila. Međutim, inspektorima je tokom razgovora otkrila jedan važan detalj. Kazala je kako je Ljubiša odvezao nju i ćerku u Zaječar, a onda devojčicu odveo u automobil R. R. i ostavio je. Kada ga je pitala zbog čega je to uradio, odgovorio je: „U njegovom autu je toplo. Neka sedi tamo, da se dete ne smrzne dok smo mi u gradu“ – navodi izvor.

Postoji mogućnost da majka završi u zatvoru, ukoliko se utvrdi da je bila saučesnik u podvođenju.

Pitanje je da li će ćerka smeti da optuži rođenu majku, ukoliko je zaista umešana u ovaj zločin.

 

Press online

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.