Novogodišnji bazar: Danas slikanje sa Deda Mrazom

Opština Bor će i ubuduće podržavati manifestacije ovakvog karaktera, kao i razvoj i održivost malih i srednjih preduzeća, izradu suvenira i proizvoda starih zanata. Želim vam uspešnu prodaju na ovom bazaru i uspešan rad u sledećoj godini“, rekla je Jasmina Orlić, zamenica predsednika Opštine Bor, na svečanom otvaranju Novogodišnjeg bazara u donjem holu Sportskog centra Bor.

 

Pod sloganom  “Dopuni novogodišnji paketić”, danas je u donjem holu Sportskog centra Bor počeo sa četvorodnevnim radom Novogodišnji bazar, na kojem je više od 40 kreativnih izlagača iz Bora, Negotina, Niša, Zaječara i Sokobanje posetiocima ponudilo svoje proizvode.

Novogodišnji bazar: “Dopuni novogodišnji paketić“

Na štandovima izlagača  našli su se suveniri, razglednice, pletenine, med, vina, nakit, upotrbni predmeti od drveta, ukrasi, rečju, novogodišnji asortiman robe i svega onoga  što podseća na praznik i darivanje.

 

Potrudili smo se u saradnji sa Opštinom Bor, našim osnivačem, da omogućimo izlagačima u ovakvom prostoru da izlože svoje ručno izrađene proizvode koji prezentuju ovaj kraj, prvenstveno opštinu Bor. Tako pomažemo razvoj malih i srednjih preduzeća, proizvodnju zanatskih proizvoda i suvenira koji će otići u druge krajeve Srbije i sveta”, istakla je između ostalog, Mirjana Marić, vd direktora Turističke organizacije “Bor”.
Podsećanja radi, Turistička organizacija “Bor”, u susret praznicima i ove godine organizuje Novogodišnji bazar, manifestaciju izložbeno-prodajnog karaktera, koji se  održava od 27. do 30. decembra u Donjem holu Sportskog centra.

 

Radno veme Bazara je od 10 do 18 časova.
Za najmlađe posetioce, 29. i 30. decembra od 15 do 18 časova, biće organizovano druženje i slikanje sa Deda Mrazom.

 

Izvor: TO Bor

Share Button

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.