Nestala devojčica u blizini Kladova

Ivana Vasić (13) iz sela Podvrška kod Kladova nestala je prekjuče iz svoje kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Nestanak devojčice policiji su prijavili roditelji kada se ona nije vratila kući od drugarice.

 U isto vreme nestao i devojčicin brat po majci Ljubiša Vasić.
Prema nezvaničnim informacijama, zaječarska policija raspisala poternicu za Ljubišom Vasićem
– Ivana je nestala zajedno sa svojim bratom po majci Ljubišom Vasićem (25), s kojim je živela u kući. Devojčica je prekjuče oko podneva rekla da ide kod drugarice, a njen brat je kazao da odlazi da pomogne prijatelju sa nameštanjem crepa. Majka sumnja na najgore! – ispričala je za Kurir u telefonskom razgovoru prijateljica devojčicinih roditelja i dodala da majka sumnja da je nikada više neće videti živu.

Znam da je u njen nestanak umešan Ljubiša i niko drugi! Iako mi je sin, uzela bih nož i ubila bih ga. On ju je odveo, ubeđena sam u to. Na mestu bih mu presudila! Rekla sam svima, ako ih nađu, njega da sklanjaju od mene, svašta može da bude– kaže Slađana Vasić, majka nestale devojčice.

Ona kroz suze ističe da ne zna da li joj je ćerka živa.

Da može, ona bi mi se javila, zna koliko brinem. Uzela bi krišom nečiji mobilni, nazvala bi mene ili neku drugaricu. Ovako, samo se nadam da joj se ništa nije dogodilo. Uopšte ne znam šta da mislim, gde su otišli i šta rade – očajna je majka.

Devojčicin otac Đango Durić potvrdio je njen nestanak.

„Sumnjam da Ljubiša može da joj uradi nešto loše i veoma smo zabrinuti“ – rekao nam je Durić.

Foto: privatna arhiva
Porodica moli sve koji znaju nešto o Ivani i Ljubiši da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 019/801-444.

 

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.