„MI ILI ONI“ – DA MLADI NE ODLAZE U ČEŠKU, SLOVAČKU…

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second
Politička grupacija okupljena oko Narodne stranke, DS-a i Vlaške narodne stranke – „MI ILI ONI – UJEDINJENI ZA BOR“ juče su prikupljali potpise za izbornu listu u Zlotu. Prikupljanje potpisa danas se nastavlja u Luki.
Aktivisti ove koalicije predstavili su u Zlotu svoj program koji se bazira na očuvanju RTB-a Bor bez prodaje i „bilo kakvih kalkulacija za otuđenje nacionalnog bogatstva sa ovih prostora“.

„Ujedinili smo se da sačuvamo našu očevinu i dedovinu, da ne dozvolimo prodaju javnih preduzeća i da stvorimo uslove da mladi ne odlaze u Češku, Slovačku, u beli svet trbuhom za kruhom. Upravo danas je jedna grupa mladih otišla u Češku da s teškom mukom zaradi za život. Mi smo se okupili zbog Bora i Borana, zbog interesa da ostanemo svoji na svome i da sutra ne budemo eksploatisana radna snaga strancima. Jer, Bor bez mladih ne može da postoji, to je ta svetlija budućnost“– rekao je Dragan Marković, nosilac izborne liste, dodajući da „razume strah režima i njihovu oštru i prepoznatljivu kampanju“, jer gubljenjem vlasti nakon dugogodišnjeg zamagljivanja istine gube se privilegije i položaji.

„Ipak, trebalo bi da budemo korektni i da se borimo za glasove na civilizovan način. Da se borimo za Bor i građane Bore, a ne da ćutke prihvatamo nametanja i odluke sa strane. Zna se i koje i čije, i koliko su te odluke do sada koštale sve nas“, istakao je Marković.

„MI ILI ONI“ predaće izbornu listu sa 35 odborničkih kandidata, najverovatnije, sredinom iduće nedelje. Na listi će biti dosta mladih, afirmisanih i obrazovanih ljudi sa čistim biografijama i ambicijom da Bor bude grad u koji će se dolaziti i ostajati a ne odlaziti.

 

Izvor: Solaris

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.