Manijak iz Zaječara satima se iživljavao nad ženom

Više tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv Radeta Đ. (21), iz tog mesta, koji se sumnjiči da je krajem avgusta provalio u kuću svoje komšinice M. R. (79), brutalno je pretukao i silovao, nakon čega ju je i pokrao, zbog čega mu preti kazna do 15 godina robije.

Rade Đ. je, pod okriljem mraka, razvalio vrata kuće u kojoj M. R. živi sama. Kada je uleteo, pritrčao je ženi i prosiktao: „Daj pare i neću ti ništa!“ Ona mu je, međutim, kazala, da nema novac.

On je tada strgao zavesu i vezao ženu za stolicu, nakon čega je obavio premetačinu kuće.

Povremeno, dok je obavljao premetačinu, muškarac bi prilazio M. R. i udarao je pesnicom u lice tražeći da mu kaže gde je novac.

Hvatao ju je za vrat, preteći da će je zadaviti, međutim, starica mu je stalno ponavljala da para nema, moleći ga da je pustiispričao je izvor iz istrage.

Besan što nije našao novac, nasilnik je babu oborio na pod i brutalno je silovao.

Žena je počela da krvari, nakon čega je razbojnik ustao i mirno napustio njenu kuću, odnevši sa sobom tek par hiljada dinara, koliko je M. R. imala u novčaniku.

Kada je monstrum otišao, M. R. se dovukla do telefona i oko tri sata iza ponoći pozvala komšinicu. Nakon toga, ona je alarmirala rođaka, a ovaj policiju čije patrole su ubrzo stigle na lice mesta.

Nakon uviđaja, policija je krenula u intenzivnu potragu za silovateljem i on je ubrzo uhapšen.

Surovi napadač se branio da nije počinio to delo, ali urađena je DNK analiza, koja je potvrdila da je Rade Đ. pretukao i silovao staricu.

Izvor: Blic

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.