Mala Jovana se preselila na nebo

0 0
Read Time:59 Second

„Dvanaestogodišnjoj Jovani Ignjatović, čija je prvobitna dijagnoza bila encefalitis herpes, prema rečima njene majke Dijane, lekari u Tiršovoj kasno su ustanovili da ima tumore na mozgu koji su u međuvremenu postali maligni! Jovani su dani odbrojani, a lekari iz dečje klinike otpustili su je uz obrazloženje da „za nju više ništa ne mogu da učine“.“

– Poslali su je u regionalni zdravstveni centar u Knjaževcu, gde nemaju uslove za ovako teške bolesnike. Ćerka mi je u besvesnom stanju, teško diše i bukvalno je gledam kako mi umire na rukama, a ovde nemaju ni aspirator koji bi joj olakšao poslednje dane – jecajući priča njena majka Dijana Ignjatović.

Ovo je deo vesti od 23. juna koju je objavio KURIR. Niko se nije usudio i objavio da je nesrećna Jovana u međuvremenu preminula i sahranjena 28 i 29 juna. Ova tužna priča je okončana ali je pokazala još jednom dosta toga o nama. Tragedija porodice Ignjatović me je veoma potresla kao i  neprofesionalni odnos novinara, kojima je bila potrebna samo senzacij. Posle tragičnog ishoda nisu želeli ni da obaveste javnost o Jovaninoj tragičnoj smrti. Mami Dijani i tati Vladimiru najdublji i najiskreniji izrazi saučešća.

Siniša Lađević (Bor-grad INFO)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Mala Jovana se preselila na nebo

  1. Moje iskreno saučešće nesrećnim roditeljima.

    Srpski građani kao da su ukleti, jer im se veoma često dešavaju strašne nesreće (ratovi, progoni,kriminalna privatizacija, otpuštanja sa posla, itd.).

    Kao osnovni razlog svi nesreća srpskih građana vidim zbog korumpiranih državnih institucija i njihovih predstavnika, što je rezultiralo funkcionisanjem sprege politike, kriminala i pravosuđa, tako da je država Srbija postala sigurna kuća za sve vrste kriminala i kriminalce, jer i kada se po neko od njih nađe u zatvoru omogućeno mu je da se i dalje posredno bavi kriminalom zato što mu nije oduzeta imovina stečena kriminalnim aktivnostima.

  2. Moje najiskrenije saucesce.Sta drugo reci kad u nasoj zemlji lekari kupuju diplome i rade na takva odgovorna mesta bez trunke znanja i morala prema bolesnim ljudima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.