LDP Bor uređivao dečije igralište u Bor II.

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

„Kandidati sa odborničke liste Liberalno demokratska partija – Čedomir Jovanović i aktivisti LDP-a, danas su u naselju “Bor II”, uređivali dečije igralište.
Akcija je imala simboličan karakter i organizovana je jer su naši kandidati želeli da iskažu zahvalnost meštanima tog naselja na toplom prijemu prethodnog dana kada su u sklopu door to door kampanje razgovarali o problemima u njihovom kraju. U tom delu grada Liberalno demokratska partija ima veliki broj simpatizera, ali su i simpatizeri drugih stranaka vodili vrlo konstruktivne razgovore sa svojim gostima.
To je bila i sjajna prilika da se međusobno upoznamo i sklopimo još jedan dogovor sa građanima.

Dogovor za budućnost – da Bor radi.

Problemi meštana ovog naselja su u mnogome drugačiji od problema ostalih Borana jer se radi o najudaljenijem naselju od centra grada.
Prevoz je neredovan, a u Boru II ne postoji ni pošta, ni obdanište ni škola, što znači da naselje nema neke od bitnih obeležja gradskog naselja.
To je takođe, jedino naselje u gradu koje nije povezano na daljinski sistem grejanja. Ali, kako su svi zajedno zaključili, to je poslednjih godina prednost u odnosu na ostale ako se ima u vidu da JP Toplana radi jako loše, kao uostalom i sva druga javna preduzeća u gradu.“

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.