Koncert Dženana Lončarevića u Boru

Ustanova ,,Centar za kulturu grada Bora“ organizuje koncert Dženana Lončarevića 13. februara 2019. godine u Sala bioskopa ,,Zvezda“ sa početkom u 20 sati.

Prodaja ulaznica od 06. febrauara na blagajni Centra za kulturu Bor svakog radnog dana od 08 do 14 sati.

Za sve programe rezervacije važe dva dana pred program.  

Rezervacije za ovaj koncert važe  do 11. februara.

Cena ulaznice: 500,00 dinara

Dženan Lončarević je srpski pop pevač. Rođen je 10. aprila 1975. godine u Prijepolju. Živi u Beogradu. Muzičku karijeru započeo je svirajući prvo u klubovima u Prijepolju i okolini, a popularnost je stekao kada su snimci njegovih nastupa postali dostupni široj publici.

Prvi album pod naslovom „Nikome ni reč“ objavio je 2007. godine. U dosadašnjoj karijeri izdao je pet studijskih albuma, te više od trideset singlova. Otpevao je duete s Acom Pejovićem, Indirom Radić, Eminom Jahović, Pamelom Ramljak, Zoricom Brunclik, Tropiko bendom i drugima. Desetu godišnjicu od izlaska prvog albuma proslavio je velikim koncertom na Tašmajdanu u Beogradu. Pesme „Nikome ni reč“, „Кosa do ramena“, „Dobro je to“, „Loša“, „Cvete beli“, „Hvala ti suboto uveče“, „Laufer“, „Odavde do neba“, „Pitam te“ i mnoge druge su za veoma kratko vreme osvojile publiku širom regiona. Dženana Lončarevića mnogi smatraju jednim od najboljih izvođača na srpskoj javnoj sceni, a na njegovim nastupima dobar provod je zagarantovan.

Poznat je i po tome što je tokom više od decenije na muzičkoj sceni ostao veran svom muzičkom stilu i publici. Njagove pesme na www.youtube.com broje i po nekoliko miliona pregleda, a sam pevač kaže da to nije merilo uspeha u muzici.

Informacije na telefon:  030/424-546; 030/458-546; 064/861-97-48

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.