Kadrovska rešenja nove vlasti

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Danas 3. sednica Skupštine opštine Bor, sa 20. tačaka devnog reda. Od 35 odbornika sednici je prisustvovalo njih 25 čime je utvrđen kvorum za rad. Po usvajanju zapisnika sa prethodne sednice i izglasavanja dnevnog reda današnje, prešlo se na prvu tačku kojom su potvrđeni mandati novim odbornicima.

Za tačke d. reda od broja 2. do broja 7., vođena je objedinjena rasprava jer su  se odnosile na razrešenja vd direktora javnih preduzeća i ustanova kao i izglasavanje novih. Tako je za vd direktora JKP “ Vodovod “ postavljen Darko Đukić, JKP “ Toplana “ , Žika Petrović. Srđan Radošević, imenovan je za novog vd direktora JP preduzeća za stambene usluge „Bor“, dok je ista funkcija u JP „Šrifu“ pripala Vladanu Novoviću. Što se tiče Doo “  Biznis inkubator centra“, postavljeni vd direktor je Anabela Stojanović, a u Turističkoj organizaciji “ Bor “ imenovana je Žaklina Tufanić.

Objedinjene tačke dnevnog reda o kojima se vodila rasprava 8,9,10 i 11, obuhvatale su razrešenje predsednika, zamenika, i članova upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća i imenovanje novih na ta mesta. Takođe je došlo i do razrešenja svih funkcija nadzornih i upavnih odbora javnih ustanova u Boru, i postavljanje novih članova.  Isto se desilo i sa apotekarskom ustanovom u Boru i Fondom za protivpožarnu zaštitu Opštine Bor.

Svih 20. tačaka dnevnog reda usvojene su većinom glasova. Predlog dopune dnevog reda nije bilo, pa je oko 10:30 zaključeno da je dnevni red u potpunosti iscrpljen i time je i zaključena 3. novog saziva Skupštine opštine Bor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Kadrovska rešenja nove vlasti

  1. Pošto su se svi udobno smestili u svoje kancelarije i fotelje sada su otklonjene sve tehničke smetnje za povećanje cena komunalnih usluga, poreza, doprinosa i uvođenja novih poreza, taksi i doprinosa, tako da su građani Bora posle ovih izbora i razmeštanja „pobedničkih“ reinkarniranih partijskih kadrova SPS-a i JULA kroz redove tzv. „demokratskih partija“ došli na korak do svoje konačne propasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.