Jubilarno izdanje „Borskog problema“

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Manifestaciju svečanog otvaranja bioskopa „Moja zvezda“ uveličao je sinoć u Boru još jedan jubilej. Skromnim koktelom i uz podsećanje na proteklih 200 brojeva, Ljubiša  Marinković se obratio prisutnima rekavši da mimo predviđenog protokola i dokumentarnog filma ispred platna izađu saradnici koji su učestvovali u radu nedeljnika u protekle četiri godine, koliko list izlazi, a koji su bili prisutni.

Prisutni su se mogli uveriti da su za „Problem“ pisali mnogi, sada već profesionalni novinari, stručnjaci i političari. Uz nekoliko uvodnih reči o istorijatu i puno skromnosti, vlasnik „Borskog problema“ je podestio da probelema u stvari nema, već da ga mi sami stvaramo, i dodao da su vrata redakcije uvek otvorena za sve koji imaju šta da kažu i podele sa čitaocima lista.

Na pitanje zašto se jubilej obeležava u novom bioskopu „Moja zvezda“, Marinković je rekao da su dosadašnji jubileji obeležavani u saradnji sa Draganom Stojanovićem u bioskopu „Zvezda“ pa se ni ovaj put nije dogodilo drugačije, jer dugogodišnja saradnja ne može biti dovedena u pitanje zbog personalnih rešenja u samom bioskopu „Zvezda“ koji je međuvremenu preuzeo Centar za kulturu .

– „Borski problem je nastao u želji da se  građanima Bora pomogne, a o njihovim problemima što više i što dalje čuje. Sebe ne smatram novinarom a list je izlazio i održao se zahvaljujući saradnicima kojima sam posvetio uvodni deo proslave. O internetu- nastavio je Marinković, veoma malo znam, ali zahvaljujući podršci iskrenih prijatelja moj list se našao i na internetu u elektronskom obliku, kako bi se i borani koji žive daleko od rodnog grada mogli upoznati sa aktuelnom situacijom.

Na kraju ovog mini-intervjua Marinković je rekao svoje dve velike za sada neostvarene želje za naredni period. Prvo, bi želeo da upozna neke od čitalaca širom Planete koji su redovni pratioci sadržaja „Borskog problema“ a druga da na bilo koji način inicira i pomogne pokretanje prave novinarske škole, koju bi vodili vrhunski stručnjaci i novinari i iz koje bi izašli mladi, dobro pripremljeni i talentovani novinari, koji trebaju ovom gradu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.