Integrisani odgovor na nasilje nad ženama …

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Izvor: MC Bor

TV forum- logo

Poštovana/i,

Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike, u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji, sprovodi projekat„Integrisani odgovor na nasilje nad ženama u Srbiji“ koji ima za cilj stvaranje društvenog i institucionalnog okruženja na suzbijanju nasilja nad ženama u Srbiji i doprinos implementaciji Nacionalne strategije za sprečavanje i suzbijanje nasilja nad ženama u porodici i u partnerskim odnosima. Projekat zajednički sprovode agencije Ujedinjenih nacija u Srbiji UNDP, UNICEF, UN Women, uz finansijsku podršku UN Trust Fund-a.

Televizija Forum (Forum žena Prijepolja) je angažovana da realizuje edukativne aktivnosti u okviru pomenutog projekta koje obuhvataju održavanje seminara za novinare/ke i urednike/ice o rodno senzitivnom izveštavanju o slučajevima nasilja nad ženama u Srbiji.
Pomenuti seminar je sastavni deo projektnih aktivnosti koje imaju za cilj izmenu javnog diskursa u pogledu nasilja nad ženama.

Naime, UNDP je nedavno objavio Kvalitativnu analizu medijskih sadržaja na temu nasilja nad ženama, iz koje je uočljivo da je medijska slika ovog ozbiljnog društvenog problema zabrinjavajuće – senzacionalistički obojena, izlažući način žene koje su preživele nasilje ponovnoj i sekundarnoj viktimizaciji.

Smatrajući veoma značajnim Vaše prisustvo pomenutom seminaru, molimo Vas da nam izađete u susret i odobrite učešće najmanje jednog predstavnika/ce Vaše medijske kuće na seminaru.

odgovor nad nasiljem nad zenama-a

Seminar će se održati 10. i 11. oktobra 2013. godine u Prijepolju. Molimo Vas da nas o učesnicima seminara obavestite najkasnije do 8. oktobra 2013. godine na telefon: 033 714 147 (radnim danima od 9 do 16 časova) ili na e-adresu. televizijaforum@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.