Gde je nestala žena iz Zaječara?!

Potraga za Marijom Stojković (79) iz Zaječara, još uvek traje. Marija je nestala 28. februara, kada je u prepodnevnim satima izašla rodne kuće u Tržičkoj ulici u Zaječaru i od onda nije viđena.

Zabrinut za sudbinu svoje majke, on nudi 1.000 evra svakom ko mu pomogne da sazna šta se dogodilo sa staricom i gde se ona nalazi.

Plakati sa fotografijom nestale Marije Stojković (79) iz Zaječara, osvanuli su i u Rasinskom okrugu jer je porodici javljeno kako postoji mogućnost da je ovde viđena osoba koja liči na nju. Istina, izvesna Kruševljanka nije bila sigurna da li je reč o istoj osobi, ali je Marijin sin Zoran odmah stigao u grad.

Nestala žena, inače, sa ćerkom živi u zaječarskoj Tržičkoj ulici, a poslednjeg dana februara je ostavila poruku da će biti kod prijateljice. U momentu napuštanja doma na sebi je imala crveno-crni džemper i jaknu zelene boje. 

Posle potrage kod prijatelja i poznanika, rođaci su uveče nestanak prijavili policiji, te nastavili raspitivanje posredstvom društvenih mreža…

– Iako ima izvesni stepen demencije, zbog čega je i ranije umela da odluta, ali nikada duže od nekoliko sati, moja majka je veoma društvena žena. Ne isključujemo mogućnost da je u nekom drugom gradu i možda negde luta, a zato što uz sebe nema lična dokumenta, apelujemo na sve u Srbiji da nam jave ako nekoga sličnog primete – kaže Zoran Stojković, ističući i to da je Marija izuzetno pobožna, pa će krenuti i u potragu po crkvama i manastirima.

NAGRADA ZA INFORMACIJU

Za fotografiju osobe koja bi mogla da bude Marija Stojković i pomogla pri njenom pronalaženju rodbina nudi nagradu od hiljadu evra, a na raspolaganju je „Viberom“ na broj 061/61-22-886.

Porodicu je moguće i neposredno kontaktirati pozivanjem broja 063/251-466.

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.