„English klub“ u Domu omladine

Dom omladine Bor organizuje program „English klub“ kroz koji će mladi ljudi putem radionica moći da unaprede stepen konverzacije engleskog jezika. Radionice se održavaju svakog četvrtka od 19 sati u prostorijama Doma omladine i besplatne su.

„English klub“ je još jedan od programa Doma omladine Bor koji izaziva veliko interesovanje mladih.

Naime, poznato je da je uticajem globalizacije postalo sasvim normalno da ne samo mladi već i svi građani govore, već sada univerzalni jezik, engleski. Ovakva situacija povećala je sa jedne strane popularnost, ali sa druge strane i cene učenja novih jezika. Često srećemo i veliku potrebu da se mladi edukuju i vladaju engleskim jezikom.

U ovoj situaciji jedan od klubova mladih u Domu omladine Bor pokreće „English klub“, svojeversnu redovnu radionicu na engleskom jeziku na kojoj je prisustvo potpuno besplatno, a pritom mladi imaju prilike da sa svojim vršnjacima vežbaju konverzacijski engleski.

U radu sa mladima, a pre pokretanja „English klub“ programa saznali smo da konverzacija na engleskom jeziku ima najveću praktičnu primenu, a pritom može biti veoma zabavna za mlade poznavaoce ovog stranog jezika.

Ovom prilikom pozivamo sve mlade grada Bora da, ako žele da vežbaju engleski, dobro se zabave, uče i druže, dođu i učestvuju u programu.“ rekao je Srećko Zdravković, član Gradskog veća zadužen za mlade.

 

Izvor i foto: Grad Bor

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.