БорНЕТ 2012 – Резервације и смештај

0 0
Read Time:2 Minute, 33 Second

Поштовани пријатељи, приморани смо да све посетиоце ван града, позовемо на манифестацију тек 16. новембра на Борско језеро, у Хотел „ЈЕЗЕРО“ због организационих проблема о којима смо већ говорили. Надамо се да то неће нарушити замисао манифестације „БорНЕТ 2012“. Унапред вам се захваљујемо на разумевању, уз наду да то неће утицати на вашу одлуку о доласку на овогодишњи БорНЕТ, јер нажалост нисмо у могућности да покријемо све трошкове првобитне организационе шеме, која је због економске ситуације модификована.

Котизација на БорНЕТ 2012, као ни до сада, неће бити, а резервације смештаја у новоотвореном Хотелу „Језеро“ на Борском језеру где се и одржава централни део манифестације можете обавити најдаље до 9. новембра на телефон рецепцијe хотела 030 482 940, са напоменом да долазите на манифестацију „БорНЕТ 2012“ и да ћете боравити ту до 17. новембра поподне. То је потребно нагласити због организације шеме рада  у хотелу, како би ваше ствари могле остати у собама до тог времена, а ви после обиласка који је предвиђен до око 15:00 часова,  ручка а освежили и припремили за пут.

Наравно учесници и представници спонзора су брига организатора и њихов боравак је већ резервисан и регулисан као и до сада.

Цене смештаја (су веома популарне) и инфо као и све остале детаље из понуде овог изузетно организованог хотела, можете сазнати на наведене телефоне и путем електронске поште. Уз све то најједноставније би било да посетите интернет страницу Хотела Језеро на Борском језеру. Не оклевајте.

За 16. новембар у петак, увече око 21:00  у великој сали Хотела Језеро, Организациони одбор и манаџмент нашег спонзора као и хотела ЈЕЗЕРО, приређује забаву на бази конзум карата на којој ће по жељи учествовати и остали гости хотела, а треба напоменути да ће хотел тог викенда бити пун.

Уз закључак, да манифестације Удружења ИСТОК из Бора, како и до сада, не предвиђају котизације, а то значи да је свима омогућем слободан приступ предавањима и свим осталим сегментима манифестације,  понуду Организационог одбора „БорНЕТ 2012“, сматрамо веома приступачном и повољном, очекујемо посету, пре свега из Бора и околине, јер наша новембарска манифестација за разлику од Ист Викенд Фест- а и јесте посвећена гаду, али и посету свих који су већ боравили, на досада одржаним конференцијама. Свакако увек се надамо и радујемо новим лицима из градова широм Србије и региона.

Програм Дана домаћина, са учесницима и предавачима из Бора (због поменуте редукције програма )>>

Програм Дана гостију и Дана спонзора на којем ће се поред учесника првог дана појавити и наши гости и спонзори>>

За сва остала питања можете се јавити на upravniodbor[at]istok[dot]org[dot]rs или на телефоне постављене на страници Удружења као званични контакти.

И на крају треба напоменути да је БорНЕТ 2012 планиран за 22, 23 и 24 новембар, али смо  уз сећање на нашег пријатеља, и планираног окупљања поводом годишњице тог трагичног догађаја манифестацију померили за недељу дана раније.

 

Добро дошли у Бор

Добро дошли на Борско језеро >> пар фотографија хотела и неки, можда ипак важни детаљи

Добро дошли на БорНЕТ 2012 

Удрижење на Фејсбук -у

Удружење на Твитеру

БорНЕТ на Твитеру

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%