Ukinuta vanredna situacija u četiri sela u Boru

0 0
Read Time:54 Second

Vanredna situacija koja je juče bila uvedena u četiri borska sela: Luka, Tanda, Gornjane i Bučje, ukinuta je danas, s obzirom da su putevi prohodni za saobraćaj, izjavio je predsednik opštine Bor Živorad Petrović.

Izvor: Blic Foto: RAS Srbija

Zbog velikih snežnih nanosa ova borska sela bila su potpuno zavejana, a na pojedinim deonicama bilo je smetova visokih preko metra.

-Za nešto više od 24 sata, uspeli smo da raščistimo i osposobimo puteve i sada su svi glavni putni pravci prohodni. I dalje se radi na čišćenju zaseoka i rejonskih puteva ali više nema problema i saobraćaj se nesmetano odvija u svim putnim pravcima. Na raščišćavanju puteva bila je uključena sva raspoloživa mehanizacija javno komunalnih preduzeća „3. oktobar“, „Toplana“, „Vodovod“ i „RTB“ koji su nam mnogo pomogli da u što kraćem roku osposobimo sve puteve – kaže Petrović.

Prvi čovek opštine Bor naglašava da je zbog nepojavljivanja nacelnice na sednicu pštinskog štaba za vanredne situacije imenovan novi v.d. načelnika Opštinskog štaba Miodrag Marković.

I protiv ostalih članova Štaba za vanredne situacije koji nisu prisustvovali sednici biće pokrenute zakonom propisane mere.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%