Ухапшени малолетници због сумње да су извршили више кривичних дела

0 0
Read Time:59 Second

Припадници Министарства унутрашњих послова у Неготину расветлили су више кривичних дела, која су се догодила у протеклих месец дана на територији Неготина, идентификовали тројицу осумњичених из Неготина и Бора и код њих пронашли више од 70 грама марихуане.

Седамнаестогодишњак из Неготина се терети да је извршио кривична дела: крађа, тешка крађа, две тешке крађе на дрзак начин и разбојништво.

Сумња се да је он из просторија техничке школе у Неготину отуђио пехаре, као и да је у околини Неготина обио школу из које је украо пројекторе и компјутере. Он је осумњичен и да је на улици отео ташну 68-годишњој жени, као и да је заједно са петнестогодишњаком из Неготина такође на улици отео ташну 76-годишњој жени.

Седамнаестогодишњак и шеснаестогодишњак из Бора терете се да су учинили и кривично дело разбојнишво, када су пришли с леђа педесетшестогодишњој жени, гурнули је а када је она пала отели јој ташну.

Против њих ће, по налогу надлежног тужилаштва, бити поднете одговарајуће кривичне пријаве.

Приликом претреса станова седамнесогодишњака и петнаестогодишњака, полиција је пронашла марихуану па ће против њих бити поднета кривична пријава и због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%