Nesreća kod šarbanovačkog mosta

0 0
Read Time:58 Second

Na regionalnom putu R105m  Selište – Žagubicam oko 20 časova 14. septembra, na raskrsnici sa lokalnim putem i skretanju za selo Šarbanovac došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su tri lica povređena .

U nesreći učestvovalo je putničko vozilo marke Audi, kojim je upravljao Srđan S. iz Bora. U vozilu je bila njegova supruga Maja S. i njihova tromesečna ćerka koje su zadobile lakše telesne povrede .

Putničkim vozilom marke Volkswagen upravljao je Saša J. iz Bora koji je ovom prilikom zadobio lakše telesne povrede i zadržan je na posmatranju centralne intenzivne nege.

Na osnovu izvršenog uviđaja, izjava svedoka i materijalnih tragova, utvrđeno je da se putničko vozili kojim je upravljao Srđan S.  iz pravca Žagubice , kretalo iza vozila kojim je upravljao Saša J. i na raskrsnici izvšio nepropisno preticanje i na taj način ugrozio druge učesnike u saobraćao. Prilikom preticanja udario je u vozilo i sleteo sa puta.

Materijalna šteta procenjena je 500.000, oo dinara a protiv Srđana S. biće pokrenuta krivična prijava.

Zbog nesreće koja se dogodila saobraćaj je bio obustavljen u periodu od 20 časova i 45 minuta do 22 časa i 45 minuta. Preusmeravanja vozila na druge putne pravce nije bilo.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%