Međunarodni sajam turizma

0 0
Read Time:2 Minute, 19 Second

Međunarodni sajam turizma, 39. po redu, pod sloganom „Uživajte na vreme“, biće održan od 23. do 26. februara. Najveća turistička manifestacija u zemlji i regionu jugoistočne Evrope na Beogradskom sajmu predstaviće sve grane turističke privrede.

Istovremeno biće organizovan i 8. Međunarodni sajam vina „BEOWINE“  na kome će učestovati najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje ga distribuiraju. U izlagačkom programu i na ovogodišnjoj manifestaciji biće zastupljene i rakije, koje predstavljaju istaknuti srpski brend.

13. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme „HORECA – OPREMA“  predstaviće najsavremenije proizvode i usluge, kao i trendovi u načinu poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata deo su ponude koja će biti prezentovana na Sajmu.

Novi standardi i tehnologije koje izlagači promovišu na ovoj manifestaciji važni su za unapređenje celokupne turističke privrede, zbog čega i predstavljanja na ovoj manifestaciji postaje sve značajnije.

Pored izlagačkog programa, Sajam upotpunjuju i dodatni prateći sadržaji, prezentacije i stručna predavanja. Ove godine prateći program biće obogaćen atraktivnim događajima i demonstracijama ugostiteljskih veština, kao i brojnim degustacijama.

 Srbija, kao zemlja domaćin Sajma turizma predstaviće svoje turističke adute i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu.

Posetioci će imati priliku da odaberu aranžmane za predstojeću turističku sezonu, ali i da iskoriste „first minute“ ponude.

Razvoj domaćeg turizma i ove godine biće dodatno podstaknut turističkim vaučerima Vlade Republike Srbije za boravak u domaćim turističkim centrima. Oko 60 hiljada vaučera građani će moći da iskoriste u nekom od 135 smeštajnih objekata.

U šest izložbenih hala okupiće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori sa svih kontinenata i posetiocima premijerno ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Biće promovisani brojni festivali, manifestacije i važni događaji, a prezentacije, promocije i degustacije uz kosmopolitski duh i prisustvo velikog broja nacija, sajam čine podjednako privlačnim za poslovne posjetioce ali i najširu publiku.

Pored izlagačkog programa, Sajam upotpunjuju i dodatni prateći sadržaji, prezentacije i stručna predavanja.

Ove godine prateći program biće obogaćen atraktivnim događajima i demonstracijama ugostiteljskih veština, kao i brojnim degustacijama.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Crna Gora, destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i prirodnim resursima predstavlja izazov za turiste.

Uz preovlađujuće morske aranžmane, Crna Gora će ponuditi i ostale turističke destinacije po kojima je poznata – jezera, kanjone, planine.

Radno vreme:

– 23. februar: od 10 do 18h

– 24. februar: od 10 do 19h

– 25. februar: od 10 do 19h

– 26. februar: od 10 do 17h

Cena ulaznice:

 – pojedinačna ulaznica – 300 RSD

 – grupna ulaznica – 200 RSD

 – parking (po satu) – 200 RSD

 Napomena

Grupna poseta podrazumeva dolazak više od 20 ljudi.

Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak ljudi sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme i potpisom ovlašćenog lica.

Plaćanje se vrši direktno na blagajni ili preko tekućeg računa.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%