‚‚Крчмарица Мирандолина“ ускоро пред борском публиком

0 0
Read Time:50 Second

Позоришна представа , ‚‚Крчмарица Мирандолина“ представиће се борској публици 08. децембра 2016. године са почетком у 20 сати у сали Музичке школе у Бору.

Играју: Катарина Жутић, Андрија Милошевић, Горан Јевтић, Ненад Ненадовић, Андријана Оливерић, Јелена Тркуља,  Урош Јовчић и Игор Дамњановић.

Продаја улазница у току!

 

О ПРЕДСТАВИ

Мирандолина је прича о неодољивој крчмарици, о жени која својом харизматичношћу осваја мушкарце, заводи их , сукобљава, доводи их до руба егзистенције, до емотивних сломова. Прича о доминантном женском принципу, о снази женске сензуалности и еротике, о снази женског ума и непогрешивој тактици у освајању и најтврђих мушких срца.

Мирандолина представља прототип жене која користећи своје врлине, како менталне тако и телесне, конципира свет око себе онако како она то сама жели, одређујући судбине бројних мушкараца који за њом губе главу.

Прича о манипулацији емоцијама од стране рационалне и према емотивном мушком свету сурове и бескомпромисне жене, са циљем да женски принцип надвлада мушки и да жена постане владар наизглед јачем мушком принципу.

Позориште Бошко Буха

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%