Hotel „Jezero“ i zvanično otvoren

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Danas je na borskom jezeru u sklopu obeležavanja Dana rudara svečano otvoren renovirani hotel „Jezero“ koji je dugo bio van upotrebe. Svečanom otvaranju povodom regionalnog obeležavanja praznika rudara, prisustvovali su predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić, ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić, ministar rudarstva, prostornog planiranja i prirodnih resursa Milan Bačević, poznati sportista i biznismen Dejan Bodiroga, bivši predsednik opštine Svilajnac, Dobrivoje Budimirović Bidža, generalni direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski u ulozi domaćina, predstavnici menadžmenta Rudarsko topioničarskog basena Boropštine Bor i veliki broj gostiju iz regiona.

Svečanosti su prisustvovali rudari iz cele Srbije, a najboljima među njima su uručene prigodne nagrade (ručni satovi).  Satove su dobili Ljubiša Kekić i Gradimir Vojinović iz Rudnika bakra Bor, Jovan Papulović i Zoran Žikić iz Rudnika Bakra Majdanpek, a između ostalih  nagrađeni su i Staniša Veličkovski, Sanja Martinesić i Danijela Šijaković iz belorečkog „Jugokaolina“. Ove godine za najboljeg borskog rudara proglašen je Gradimir  Vojinović iz Bora.

Veliki broj zvanica i gostiju prisustvovao je i dodeli četiri plakete „Franjo Šistek“ koje se svake godine uručuju najzaslužnijim radnicima i rukovodiocima Rudarsko topioničarskog basena Bor i Majdnapek, RBB -a i TIR-a. Ove godine nagradu su dobili direktor marketinga RTB-a Bor magistar ekonomije Milinko Živković, pomoćnik direktora Rudnika bakra Bor diplomirani inženjer rudarstva Jovica  Radisavljević, tehnički rukovodilac proizvodnih usluga u Rudniku bakra Majdanpek, diplomirani inženjer mašinstva Nedeljko Čavić i rukovodilac mašinske službe u Elektrolizi Topionice i rafinacije bakra RTB-a Bor diplomirani inženjer mašinstva Rade Prolović.

Po ceremoniji otvaranja, dodela nagrada i pozdravnih govora, organizovano je prigodno osveženje za visoke zvanice prisutne goste i novinare.

Fotografije  >>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%