Gitarijada najveći rok koncert u Evropi

„Čast nam je bila da smo se večeras poklonili publici 49. Gitarijade. Ovaj veliki festival naredne godine slavi pola veka i mislim da je jedini festival u Evropi i svetu koji je uspeo da proslavi pola veka postojanja a u prefiksu ima gitare. Drago mi je što sam i ove godine na festivalu jer je publika fenomenalna.

Na Gitarijadi mi se najviše dopada kako se ljudi druže. Divna lica piblike mlađih i starijih generacija  podjednako reaguje enegetski na svaki ton i svaku izgovorenu reć. Smisao ovakvih okupljanja i jeste da se udari „glolov kolac“ neukusu i onim neukusnim starletama i prostitutkama koje iskaču iz frižidera i sa svih medija.

Ovde su divni dragi ljudi, ovo je divan festival i drago mi je da je ove godine bolji od svih prethodnih godina. Očekujem da će se sledeće godine ovde okupiti predstavnici svih značajnih svetskih festivala i na jedan dostojanstveni način odati priznanje zaječarskoj Gitarijadi.“ – rekao je Đule – Van Gogh na konferenciji za medije održanoj odmah posle nastupa.

17 16

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Pogledajte još Više od autora

Komentari su onemogućeni.