Gitarijada najveći rok koncert u Evropi

0 0
Read Time:50 Second

„Čast nam je bila da smo se večeras poklonili publici 49. Gitarijade. Ovaj veliki festival naredne godine slavi pola veka i mislim da je jedini festival u Evropi i svetu koji je uspeo da proslavi pola veka postojanja a u prefiksu ima gitare. Drago mi je što sam i ove godine na festivalu jer je publika fenomenalna.

Na Gitarijadi mi se najviše dopada kako se ljudi druže. Divna lica piblike mlađih i starijih generacija  podjednako reaguje enegetski na svaki ton i svaku izgovorenu reć. Smisao ovakvih okupljanja i jeste da se udari „glolov kolac“ neukusu i onim neukusnim starletama i prostitutkama koje iskaču iz frižidera i sa svih medija.

Ovde su divni dragi ljudi, ovo je divan festival i drago mi je da je ove godine bolji od svih prethodnih godina. Očekujem da će se sledeće godine ovde okupiti predstavnici svih značajnih svetskih festivala i na jedan dostojanstveni način odati priznanje zaječarskoj Gitarijadi.“ – rekao je Đule – Van Gogh na konferenciji za medije održanoj odmah posle nastupa.

17

16

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%