Besplatna stadionska rokenrol svirka

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

petak, 1. jun, Bor, Mali stadion, 19h
izvor:IstMEDIA 

Ekipa Jelen top 10 turneje je pažljivo napravila odabir gradova koje će posetiti u okviru svog drugog izdanja. I muzičari i marljivi organizatori Jelen top 10 turneje, iz nedelje u nedelju, iz grada u grad, doživljavaju nova iskustva i opipavaju puls publike na osnovu kojeg kreiraju svaki sledeći koncert.

Znajući da Bor važi za rokenrol centar sa sjajnim auditorijumom, JT 10 tim je upravo ovaj grad odabrao za svoju sledeću stanicu. Na Malom stadionu, u petak 1. juna, nastupiće Block Out, Električni Orgazam, Darkwood Dub, Bjesovi, Hypnotized i bend iznenađenja koji će upotpuniti rokenrol doživljaj kao ni u jednom gradu do sada!

Borani su pozvani da na Mali stadion dođu pre 19 časova jer spektakl počinje nastupom čuvene grupe Block Out koja u ovom gradu nije svirala punih 15 godina. Block Out ima veliku bazu fanova u Boru i okolnim gradovima, i svi oni se već uveliko spremaju da dođu na besplatni koncert na Mali stadion:

,,Zadovoljstvo nam je što ćemo 1. juna nastupiti u ovom gradu u kome predugo nismo svirali. Nedavno smo održali koncert u Zaječaru i mnogi su ostali bez ulaznice… Gužva je bila prevelika!“ izjavio je Nikola Vranjković i pozvao sve poštovaoce grupe Block Out da na koncert 1. juna dođu na vreme. Publika širom Srbije je već upoznata sa tim da JT 10 koncerti počinju i traju po tačno utvrđenoj satnici.

I Borani će biti u prilici da upoznaju svoje omiljene muzičare učešćem u nagradnoj igri koja se organizuje putem zvanične Jelen top 10 facebook strane http://www.facebook.com/jelentop10

Koncerti na Jelen top 10 turneji se ne propuštaju! Dođite i uverite se zašto!

Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: http://www.jelentop10.com/http://www.facebook.com/jelentop10

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%