AMSS upozorava na nove mrazeve i sneg!

0 0
Read Time:53 Second

Slab sneg provejava samo na jugu i ponegde na jugozapadu Srbije, saopštio je AMSS, upozorivši da se očekuje novi period hladnog vremena koji će u narednim danima doneti niske temperature i jake mrazeve.

Zbog snežnih nanosa saobraćaj je na putu Bor-Žagubica preko Crnog vrha otežana na kojem su mogući povremeni prekidi, dok je zbog visokih snežnih nanosa put Boljevac – Soko Banja preko Rtnja zatvoren.

U višim predelima Bora, Negotina, Zaječara i Knjaževca vozače očekuju očišćeni putevi I i II prioriteta u punoj svojoj širini, ali sa snegom na kolovozu kojeg mestimično ima i do pet centimetara zbog čega je odvijanje saobraćaja usporeno.

Zbog visokih snežnih nanosa put Boljevac – Soko Banja preko Rtnja je zatvoren.

Putarima, pored vetra, snega i leda velike problem u čišćenju puteva stvaraju neodgovorni vozači koji na put pri ovakvom vremenu kreću bez zimskih guma, a koji su najčešće uzrok saobraćajnih nezgoda ili prekida u saobraćaju zbog preprečavanja.

JP „Putevi Srbije“ upozoravaju da su na auto-putevima i putevima I i II prioriteta u nižim predelima kolovozi uglavnom mokri, a saobraćaj je slabijeg inteziteta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%